september 2, 2020

Är ditt företag en del av framtidens smarta stad? Nätverksprogrammet Elevate 2030 är tillbaka

Efter succén i våras är nätverksprogrammet Elevate 2030 tillbaka – programmet för växande bolag som behöver fler verktyg att utveckla sina smart stad-lösningar.

Är ditt företag en självklar del av framtidens hållbara städer? Då ska ni söka till Elevate 2030! Programmet är till för små och medelstora företag i Stockholmsregionen som tagit sig igenom etableringsfasen och har en stark vilja att skala upp verksamheten.

Förra året genomfördes första upplagan av samverkansarenan Urban ICT Arena. Då fick åtta bolag med innovativa lösningar inom smart stad-teknologi möjligheten att nätverka, bygga nya allianser och utveckla sina affärer.

Denna gång kommer två program att hållas – ett för smart stad-företag och ett för bolag inom hållbar produktion i samarbete med Södertälje Science Park. I programmet ingår sju träffar där bolag får möjlighet att tillsammans med 10 andra företag utveckla sin affär och verksamhet med hållbarhet i fokus. Mötena sker digitalt med möjlighet till fysiska möten beroende på hur situationen utvecklas.

 

Läs mer och ansök på Urban ICT Arenas hemsida!

 

Urban ICT Arena är en samverkansarena som drivs av Kista Science City AB. Elevate 2030 är en del av Frontrunners for Sustainable Innovation med delfinansiering från Europeiska Regionalfonden (ERUF).

 

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Sedan några veckor tillbaka kan man se en byggkran resa sig mitt i Kistas bostadsområde. Det är i närheten av Kista torg, i anslutning till Ärvingehallen, som Ailon uppför två kvarter med bostäder – det ena med hela 350 studentlägenheter.

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Varje onsdag i juli kommer det arrangeras skateboardskola i Grönlandsparken. Glad Stad som är gänget bakom Kista Streetfood Park kommer tillsammans med Stockholm Skate Nation att erbjuda gratis skateboardskola alla onsdagar i juli mellan 10-12 i Grönlandsparken....

Tvärbanan närmar sig Kista

Tvärbanan närmar sig Kista

Bygget av Tvärbanans Kistagren är i full gång längs delar av sträckan. Redan senare i år är det trafikstart för första etappen från Norra Ulvsunda till Bromma flygplats. Kistagrenen kommer binda ihop Helenelund med Norra Ulvsunda och bland annat passera rakt genom...