Kista Outdoor
Dra på dig löparskorna och träffa kollegor, studiekompisar eller partners i en fysiskt aktiv miljö, eller kom och snacka med nytt folk!

Om eventet

Kista Outdoor

KISTA OUTDOOR
Konceptet är enkelt – dra på dig löparskorna och träffa dina kollegor, studiekompisar eller partners i en fysiskt aktiv miljö, eller kom och snacka med nytt folk!

Kista Outdoor funkar som ett komplement till andra nätverksträffar, event och möten i syfte att fler som jobbar eller pluggar i Kista ska lära känna varandra genom fysisk aktivitet och frisk luft.
 
Vi träffas på utsatt tid och plats. Vi skapar olika aktiviteter vid olika tillfällen och vi anpassar alltid nivå och intensitet efter de som är där. Vi är alltid utomhus och vi är aktiva i ca 45 minuter.
 
Välkomna!
Kontakta gärna oss för frågor och funderingar.
Mikaela Färnqvist
Eleonor Sjödin Turah

Kista Outdoor är ett initiativ som drivs av Kista Science City i syfte att bidra till att fler människor i Kista knyter värdefulla kontakter. Har du och din arbetsgivare andra liknande fysiska aktiviteter som till exempel löpning eller yoga, låt oss veta så kan vi tillsammans sprida och samla alla dessa aktiviteter som händer i Kista. Maila Mikaela Färnqvist så koordinerar vi mer tillsammans.

Anmäl dig här: