juli 1, 2021

Karin Bengtsson ny vd för Kista Science City AB

Karin Bengtsson tillträder som ny vd för Stiftelsen Electrum och dotterbolaget Kista Science City AB från och med 1 augusti.

Karin Bengtsson har arbetat på Kista Science City AB sedan 2018, som operativt ansvarig och med speciellt ansvar för Urban ICT Arena. Karin har även jobbat för att tillsammans med Ignite Sweden bygga projekt som kopplar samman startups och offentlig sektor. Karin har mångårig internationell erfarenhet från flera olika FN-organ och har även jobbat på Tillväxtverket. Hon har i sina tidigare roller bland annat arbetat med frågor som stadsutveckling, entreprenörskap och internationalisering.

– Jag är stolt och ödmjuk över att ha fått förtroendet att leda Kista Science City AB. Vår verksamhet gör nytta för många och vi verkar i ett fantastiskt ekosystem! Som vd vill jag fortsätta utveckla våra värdeerbjudande och i ännu högre utsträckning än vi gör idag lyfta hållbarhet och Kistas internationella profil. I Kista finns företag, studenter och forskare som bidrar till lösningar på vår tids stora utmaningar, säger Karin Bengtsson.

Karin Bengtsson tillträder 1 augusti 2021 och efterträder Johanna Engman som vd både för Stiftelsen Electrum och Kista Science City AB.

Tillsammans för att utveckla Kista

Tillsammans för att utveckla Kista

Fem fastighetsägare i samarbete kring Kista - nytt bolag ska driva utvecklingen. (Pressmeddelande, 2021-11-11) Corem, Vasakronan, Kungsleden, Revelop och Atrium Ljungberg har enats om en gemensam vision för att utveckla stadsdelen Kista. Visionen ska förverkligas via...

Välkommen till KTH:s exjobbsmässa 13 okt!

Välkommen till KTH:s exjobbsmässa 13 okt!

KTH välkomnar till Exjobbsmässan 2021, onsdag 13 oktober 09:30-14:30, där företag/organisationer får tillfälle att möta studenter som är intresserade av examensjobb inom ICT. I linje med Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer välkomnar KTH nu till ett fysiskt evenemang,...