maj 12, 2020

Kista Mobility Day hålls i år digitalt – anmälan öppen

Kista Mobility Day arrangeras digitalt 16 juni.

Kista Mobility Day har arrangerats i Kista sen 2017, där den senaste upplagan 2019 var den mest ambitiösa hittills. Gatorna i Kista blev skådeplats för framtidens mobilitet – där teknik som 5G och autonoma fordon visades upp. Evenemanget arrangeras av Kista Science City AB (genom samverkansarenan Urban ICT Arena) tillsammans med Ericsson, Drive Sweden, Viable Cities och Stockholm stad.

2020 års digitala upplaga arrangeras av vår samverkansarena Urban ICT Arena, med Ericsson, AI Innovation of Sweden och Ignite Sweden som medarrangörer. I årets digitala upplaga kommer bland annat innehålla skarpa panelsamtal med framstående innovatörer och en glimt av morgondagens mobilitetslösningar.

Klicka här för mer info paneldeltagare, program och anmälan!

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kista Science City?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka här.

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Sedan några veckor tillbaka kan man se en byggkran resa sig mitt i Kistas bostadsområde. Det är i närheten av Kista torg, i anslutning till Ärvingehallen, som Ailon uppför två kvarter med bostäder – det ena med hela 350 studentlägenheter.

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Varje onsdag i juli kommer det arrangeras skateboardskola i Grönlandsparken. Glad Stad som är gänget bakom Kista Streetfood Park kommer tillsammans med Stockholm Skate Nation att erbjuda gratis skateboardskola alla onsdagar i juli mellan 10-12 i Grönlandsparken....

Tvärbanan närmar sig Kista

Tvärbanan närmar sig Kista

Bygget av Tvärbanans Kistagren är i full gång längs delar av sträckan. Redan senare i år är det trafikstart för första etappen från Norra Ulvsunda till Bromma flygplats. Kistagrenen kommer binda ihop Helenelund med Norra Ulvsunda och bland annat passera rakt genom...