april 16, 2020

Kista Streetfood Park har öppnat för säsongen

Varje dag bjuds det på nya smaker! Platsen är som vanligt Grönlandsparken, mitt i Kista.

Kistas tydligaste vårtecken har slagit upp portarna även i år. Nytt för i år är större rotation på truckarna och nytt möblemang i parken.

Se till att följa Kista Streetfood Park på Instagram och på Facebook för att veta vilka truckar som är planerade för närmsta tiden. Truckarna har öppet varje vardag mellan 11 och 13.

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Sedan några veckor tillbaka kan man se en byggkran resa sig mitt i Kistas bostadsområde. Det är i närheten av Kista torg, i anslutning till Ärvingehallen, som Ailon uppför två kvarter med bostäder – det ena med hela 350 studentlägenheter.

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Varje onsdag i juli kommer det arrangeras skateboardskola i Grönlandsparken. Glad Stad som är gänget bakom Kista Streetfood Park kommer tillsammans med Stockholm Skate Nation att erbjuda gratis skateboardskola alla onsdagar i juli mellan 10-12 i Grönlandsparken....

Tvärbanan närmar sig Kista

Tvärbanan närmar sig Kista

Bygget av Tvärbanans Kistagren är i full gång längs delar av sträckan. Redan senare i år är det trafikstart för första etappen från Norra Ulvsunda till Bromma flygplats. Kistagrenen kommer binda ihop Helenelund med Norra Ulvsunda och bland annat passera rakt genom...