Sara Nozkova började sitt arbete som projektkoordinator hos oss nu I December. Hon kommer ansvara för projektplaner, kontrakt och att utvärdera avslutade projekt under Emma Karlssons föräldraledighet.

Om Sara:


Jag tog nyligen min masterexamen i Statsvetenskap från Stockholms universitet. Jag tog min kandidatexamen i europeiska studier från Masaryk University i Tjeckien, och jag har även studerat internationella relationer på Universidad Complutense de Madrid. Under mina studier har mitt fokus främst varit på området för europeisk styrning och hållbar utveckling. Jag har också lär mig mycket om internationella organisationer, mänskliga rättigheter och jämställdhet.

Tidigare har jag arbetet inom både privat och offentlig sektor. Sedan jag flyttade till Stockholm har jag jobbat på KTH, Google och den tjeckiska ambassaden. När jag bodde i Tjeckien var jag praktikant vid både utrikesdepartementet finansministeriet i Prag. Jag har dessutom arbetat som konsult hos EEIG, Access EU!, i Bryssel med fokus på att utveckla smarta och hållbara städer.

Jag är intresserad av språk, och pratar flytande svenska, engelska, spanska, tjeckiska och jag pratar även franska, tyska och polska.