Urban ICT Arena fortsätter att utvecklas.

Karin Bengtsson tar över som COO för samverkansarenan Urban ICT Arena som drivs av Kista Science City AB. Arenan fortsätter att utvecklas genom att stärka erbjudandet inom IoT och urban mobilitet. Till henne knyts ett team med Sara Nozkova, projektledare Mobility lead, samt Emma Karlsson, event- och partneransvarig. Kommunikation kommer att skötas av Klas Mattsson. 

Vidare pågår en rekrytering av en ny projektledare som ska verka inom framför allt mobilitet. 

Petra Dalunde, som tidigare har lett samverkansarenan, finns kvar i Kista Science City men tar nu istället över som ansvarig för Stockholmsnoden inom AI Innovation of Sweden. Målet är att skapa synergier mellan den nya AI-noden och Urban ICT Arena samt andra samverkansplattformar. 

Petra Dalunde har varit en helt avgörande kraft för att bygga upp Urban ICT Arena. Det är nu naturligt att Karin Bengtsson axlar denna roll. Hon har tills nu varit ansvarig för att utveckla Urban ICT Arenas arbete med små och medelstora företag och har även varit med och byggt upp vårt samarbete med Ignite Sweden. Därmed har hon redan mycket god insyn i verksamheten, säger Johan Ödmark, vd Kista Science City AB. 

Urban ICT Arena har nyligen lanserat en ny hemsida och förnyat sin grafiska profil. Under våren kommer flera spännande projekt och aktiviteter att presenteras.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kista Science City?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka här.