juni 11, 2020

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Varje onsdag i juli kommer det arrangeras skateboardskola i Grönlandsparken.

Glad Stad som är gänget bakom Kista Streetfood Park kommer tillsammans med Stockholm Skate Nation att erbjuda gratis skateboardskola alla onsdagar i juli mellan 10-12 i Grönlandsparken.

Stockholm Skate Nation är en organisation som arbetar med skateboard som verktyg för att välkomna och integrera barn och ungdomar till Sverige. Organisationen har varit aktiv sedan 2016 och har sen dess skejtat med över 1000 barn och ungdomar. Många av dem är nu är en drivande del i organisationen och arbetar som coacher för att hjälpa de nya deltagarna.

För de som är intresserade av att vara med är det bara att dyka upp i parken klockan 10:00 på onsdagar i juli. Där får deltagarna låna skateboard och hjälm. Man får också hjälp av coacherna i rampen.

Om man har några frågor går det bra att mejla till hjalmar@gladstad.se.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kista Science City?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka här.

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Sedan några veckor tillbaka kan man se en byggkran resa sig mitt i Kistas bostadsområde. Det är i närheten av Kista torg, i anslutning till Ärvingehallen, som Ailon uppför två kvarter med bostäder – det ena med hela 350 studentlägenheter.

Tvärbanan närmar sig Kista

Tvärbanan närmar sig Kista

Bygget av Tvärbanans Kistagren är i full gång längs delar av sträckan. Redan senare i år är det trafikstart för första etappen från Norra Ulvsunda till Bromma flygplats. Kistagrenen kommer binda ihop Helenelund med Norra Ulvsunda och bland annat passera rakt genom...