september 15, 2021

Välkommen till KTH:s exjobbsmässa 13 okt!

KTH välkomnar till Exjobbsmässan 2021, onsdag 13 oktober 09:30-14:30, där företag/organisationer får tillfälle att möta studenter som är intresserade av examensjobb inom ICT.

I linje med Folkhälsomyndighetens nya riktlinjer välkomnar KTH nu till ett fysiskt evenemang, på  campus i Electrum-huset, Kistagången 16.

Examensarbetet, som ger möjlighet för studenterna att tillämpa lärdomar i praktiken, görs under slutet av utbildningen. Det pågår under tio till 20 veckor och kan påbörjas under vår- eller hösttermin.

Anmäl ditt företag på https://www.kth.se/form/exjobbsmassa2021 senast 1 oktober.

Hur går det till?

  • Att delta är gratis.
  • Företag och studenter möts på KTH Campus i Kista.
  • Deltagande företag tilldelas plats, bord, el och internetuppkoppling.
  • Lättare lunch serveras vid 11:30.

Mingel

För de som kan och vill bjuds på mingel med lättare dryck och snacks efter mässan. Under minglet kommer professor Mark Smith att hålla en kort presentation om KTH:s unika mentorspace.

På https://www.kth.se/eecs/samverkan/examenssamverkan-1.798824 finns mer information om Exjobbsmässan och filmer från tidigare år.

Tillsammans för att utveckla Kista

Tillsammans för att utveckla Kista

Fem fastighetsägare i samarbete kring Kista - nytt bolag ska driva utvecklingen. (Pressmeddelande, 2021-11-11) Corem, Vasakronan, Kungsleden, Revelop och Atrium Ljungberg har enats om en gemensam vision för att utveckla stadsdelen Kista. Visionen ska förverkligas via...

Karin Bengtsson ny vd för Kista Science City AB

Karin Bengtsson ny vd för Kista Science City AB

Karin Bengtsson tillträder som ny vd för Stiftelsen Electrum och dotterbolaget Kista Science City AB från och med 1 augusti. Karin Bengtsson har arbetat på Kista Science City AB sedan 2018, som operativt ansvarig och med speciellt ansvar för Urban ICT Arena. Karin har...