januari 16, 2020

Vi söker ny projektledare för mobilitetsprojekt

Vill du vara med i utvecklingen av autonoma fordon och smart kollektivtrafik? 

I Kista Science City och testbädden Urban ICT Arena ska vi tillsammans med våra partners under året genomföra två projekt som båda rör framtidens mobilitetslösningar. Det ena projektet fokuserar på att med hjälp av 5G övervaka och styra fordon med hjälp av AI och molntjänster. Det andra är en pilot för on demand-beställd kollektivtrafik. 

Vi söker nu en projektledare som tillsammans med våra partners kan se till att dessa två projekt kan genomföras. Blir det som det är tänkt är det början på något stort. Visst låter det spännande? Om du är någon som brinner för innovation och samtidigt kan få många aktörer att samlas kring en gemensam utmaning och genomföra aktiviteter kan du vara den projektledare vi behöver. 

Läs mer om tjänsten och sök här

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kista Science City?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka här.

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Över 350 studentbostäder byggs i Kista

Sedan några veckor tillbaka kan man se en byggkran resa sig mitt i Kistas bostadsområde. Det är i närheten av Kista torg, i anslutning till Ärvingehallen, som Ailon uppför två kvarter med bostäder – det ena med hela 350 studentlägenheter.

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Skateboardskola i Grönlandsparken i sommar

Varje onsdag i juli kommer det arrangeras skateboardskola i Grönlandsparken. Glad Stad som är gänget bakom Kista Streetfood Park kommer tillsammans med Stockholm Skate Nation att erbjuda gratis skateboardskola alla onsdagar i juli mellan 10-12 i Grönlandsparken....

Tvärbanan närmar sig Kista

Tvärbanan närmar sig Kista

Bygget av Tvärbanans Kistagren är i full gång längs delar av sträckan. Redan senare i år är det trafikstart för första etappen från Norra Ulvsunda till Bromma flygplats. Kistagrenen kommer binda ihop Helenelund med Norra Ulvsunda och bland annat passera rakt genom...