Thoren Innovation School gör entré i Kista.

Thoren Innovation School flyttar sin verksamhet från centrala Stockholm till Kista och får nu möjlighet att etablera sin skolverksamhet i nya lokaler på drygt 1350 kvadratmeter. Avtalet är skrivet på tio år och fastigheten, som ligger centralt i området intill Kista Galleria, ägs och förvaltas av M2 Gruppen.

– Våra nya lokaler är optimalt placerade för vår verksamhet. Det finns en naturlig koppling mellan skola, näringsliv och myndigheter. Den här veckan börjar vi planeringen för att renovera och bygga om lokalerna så de blir anpassade för när vi slår upp portarna till hösten, säger Biljana Savic-Lundell, fastighetsutvecklare på ThorenGruppen.

– Det är glädjande att få välkomna Thoren Innovation School Stockholm som hyresgäst hos oss i Kista. Gymnasieverksamheten kommer att på ett positivt sätt bidra till utvecklingen i området, säger M2 Gruppens VD Mia Arnhult.

Kista Science CIty är sedan tidigare plats för en rad gymnasieskolor – och sedan tidigare står det klart att Tibble Gymnasium slår upp portarna i höst.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i Kista Science City?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Klicka här.